De geel-blauwen op weg naar de winst. (foto Nanne de Vries)

SVM toont karakter

SVM startte in deze uitwedstrijd goed en kwam al enkele minuten op een 0-1 voorsprong door een prachtig afstandsschot van middenvelder Marcel Melissen. Zonder de zieke Tom Jansen, maar met veel inzet bleven de bezoekers het proberen. Na een kwartier spelen werd FC Driebergen gevaarlijker, mede doordat SVM geheel onnodig en te ver 'inzakte'. Het laag geklasseerde FC Driebergen heeft weinig scorend vermogen.Toch mocht SVM van geluk spreken dat het de 0-1 voorspong vast hield.

In de tweede helft zag men een beter combinerend SVM. FC Driebergen hanteerde veelvuldig de diepe pass, waarbij de SVM-verdediging soms wat chaotisch haar taak vervulde. Toch viel al na vijf minuten uit het niets de gelijkmaker bij een misverstand tussen twee Maartensdijkse verdedigers. Mede als mogelijk gevolg hiervan bleven de gasten onrustig spelen in plaats van aan de opbouw te gaan werken. Beide teams creëerden weinig kansen. In de 90e minuut kopte Bas Bos uit een hoekschop de winnende 1-2 binnen waardoor, mede door de andere resultaten in de 3de klasse de Maartensdijkers weer naar boven kunnen kijken.