SVM scoorde slechts driemaal tegen laagvlieger 't Vliegdorp.

Weinig doelpunten bij SVM

In de eerste thuiswedstrijd na de winterstop en na de nederlaag tegen het Amersfoortse CJVV liet de Maartensdijks trots tegen het onderaan staande Vliegdorp veel kansen onbenut en verzuimden de Maartensdijkers zo aan het doelsaldo te werken.

Zonder de lichtgeblesseerde Tom Jansen en de geschorste Djoey Engel maar met talentvolle jonge spelers als Maxime de Brauw en Chester Kemp zagen de vele trouwe supporters een rommelige eerste helft. SVM was slordig in de combinatie en speelde in een te traag tempo. Enkele afstandsschoten van Marcel Melissen werden door de prima doelman van Vliegdorp gestopt. Eerst na ruim 20 minuten spelen scoorde de altijd hard werkende SVM spits Erno Steenbrink de verdiende 1-0.

In de tweede helft probeerde SVM het opnieuw. Het tempo ging omhoog en de kansen kwamen er. Maar kansen benutten bleek voor de geel-blauwe voetballers een te moeilijke opgave. Uit een van de weinige snelle aanvallen scoorde Erno Steenbrink zijn tweede treffer (2-0). Dat SVM niet meer scoorde mag de ploeg zich zelf verwijten. De hardwerkende aanvoerder Diederik Haftemeyer maakte fraai de 3-0. Kansen op een hogere score kwamen er wel, maar doelpunten niet. Zaterdag 13 februari speelt SVM 1 uit tegen SEC.