TZ delft onderspit

Afgelopen zaterdag stond het duel om de derde plaats op het programma. DOS Kampen had met een wedstrijd meer gespeeld, één punt meer behaald. In de thuiswedstrijd was Tweemaal Zes duidelijk te sterk geweest voor DOS. Maar de vorm van toen was er nu niet.

In de eerste helft bleek geen van beiden ploegen in staat om het verschil te maken. Even leek het dat DOS met een voorsprong van twee doelpunten ging rusten. Maar met nog 1,7 seconden op de klok scoorde Luke van Kouterik nog de aansluitingstreffer. De achterstand moest in de tweede helft rechtgezet worden zonder Lucinda van Beerschoten, zij viel uit met een vervelende knieblessure. In de tweede helft was de start van de ploeg van Eric Geijtenbeek prima. Het ging niet vanzelf, maar de achterstand werd omgezet in een 13 – 16 voorsprong. Verdedigingsfouten gaven de tegenstander de gelegenheid op gelijke hoogte te komen en een eindstand van 22 – 19 op het bord te zetten.
Volgende week Speelt TZ tegen KV Heerenveen.