Bridgen in de Zomer

Sport

Tijdens de zomermaanden kan men op meerdere avonden in deze gemeente bridgen; op dinsdag-, woensdag- en donderdagavonden kunnen de kaarten worden geschud, verdeeld en gespeeld worden.

BridgeClub Bilthoven organiseert op de dinsdagen t/m 16 juli in het H.F. Witte Centrum, Henri Dunantplein 4 in De Bilt vrij toegankelijk Zomerbridgeavonden. Aanvang 19.30 uur. Aanmelding dinsdags tot 19.20 uur in de zaal of vóór 17.30 uur via e-mail ADNijdam@t-mobilethuis.nl of tel. Bert Nijdam (06 19387746)

Woensdag
Bridge Combinatie Concordia-86 houdt deze zomer op de woensdagen tot en met 17 juli vrij toegankelijke zomerdrives. De speellocatie is het H.F. Witte Centrum, Henri Dunantplein 4 in De Bilt. Aanvang 19.30 uur. Belangstellenden dienen uiterlijk 19.15 uur aanwezig te zijn.

Beginners
Voor iedere beginnende bridger (ex-cursist) is tot en met 17 juli op woensdagen om 19.30 uur welkom in het HF Witte centrum Henri Dunantplein 4 in De Bilt om in een eigen groep uitgezochte spellen te komen spelen. De spellen (+ commentaar) worden daarna per e-mail toegezonden. Vanaf 22 juli tot en met 26 augustus wordt deze mogelijkheid op de maandagen om 19.30 uur in de kantine van SVM (Dierenriem 4) in Maartensdijk op dezelfde voet als in De Bilt voortgezet. Voor iedere avond dient men zich 24 uur vooraf - bij voorkeur per paar - aan te melden via beginnersoefenbridge@ziggo.nl

Donderdag
Bridgers zijn welkom om op donderdagavonden tot en met 29 augustus te komen bridgen in  het Dorpshuis van Hollandsche Rading. Aanmelding als bridgepaar bij voorkeur voor de betreffende donderdag om 17.00 uur via e-mail naar bchollandscherading@gmail.com of eventueel ter plaatse voor 19.15 uur. [HvdB]

!