Logo vierklank.nl
Eind juli rekenen veel kinderen weer op een fantastische vakantieweek.
Eind juli rekenen veel kinderen weer op een fantastische vakantieweek. (Foto: Gert-Jan Poppink)

Kindervakantieweek zoekt groeps- en activiteitenleiding

door Henk van de Bunt

Van 22 t/m 26 juli organiseert WVT (Talinglaan 10 te Bilthoven) de 50e kindervakantieweek: een spetterende week vol leuke activiteiten voor alle basisschoolleerlingen. De kinderen worden op leeftijd ingedeeld in groepen.

Om te zorgen dat deze groepen kinderen de tijd van hun leven hebben wordt gezocht naar enthousiaste groepsleiding. Ben jij (qua leeftijd) minimaal middelbare scholier en ben jij aan het begin van de zomervakantie 5 dagen beschikbaar en wil je graag als groepsleiding deze vakantieweek meemaken, neem dan contact op met Gert-Jan Poppink via gj.poppink@vvsowvt.nl of 030 2284973 (ma t/m do).

Enthousiaste mensen
Gert-Jan Poppink (sociaal werker) 'Sommige jongeren doen meerdere jaren mee en het zou me niet verbazen als er al jongeren zijn van wie de ouders of zelfs grootouders al vrijwilliger waren bij de vakantieweek.' In het gebouw zijn verder nog vrijwilligers aanwezig die bijvoorbeeld brood smeren, limonade inschenken, andere ondersteunende werkzaamheden verrichten of bij bepaalde activiteiten meehelpen. Al die vrijwilligers bij elkaar vormen een heel gemêleerd gezelschap. 'Dat maakt de vakantieweek heel dynamisch'. Subsidie van de gemeente krijgt WVT niet voor de vakantieweek. 'Het is een kostendekkend plaatje. Poppink: 'Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die de hele week beschikbaar zijn en het leuk vinden om een groep kinderen een leuke start van de zomervakantie te bezorgen. Heb jij het in je om de kinderen een leuke activiteit te bieden? De activiteiten zijn 'kant-en-klaar', dus alles is aanwezig om er een leuke activiteit van te maken. WVT zorgt voor de lunch en natuurlijk krijgt iedereen de nodige informatie zodat we er met z'n alleen een geweldige week van maken.

Meer berichten