Logo vierklank.nl
Een deel van het massief houten meubilair was eigenlijk al een paar jaar toe aan een opknapbeurt.
Een deel van het massief houten meubilair was eigenlijk al een paar jaar toe aan een opknapbeurt.

Medewerkers Poonawalla helpen bij Leendert Meeshuis

Ruim 20 medewerkers van Poonawalla Science Park B.V. (Poonawalla) staken onlangs de handen uit de mouwen bij het Leendert Meeshuis. Gezamenlijk schuurden en schilderden zij een deel van het binnen- en buitenmeubilair.

Diezelfde middag ging ook een aantal vrijwilligers van Poonawalla langs bij de bewoners met een prachtig draaiorgeltje. In de huiskamers trakteerden ze de bewoners op liedjes van vroegere tijden, en gingen ze rond met ouderwetse stroopwafeltjes.

Woonplezier
Edmée Smissaert van het Leendert Meeshuis vertelt: "Met de huidige ontwikkelingen in de zorg is er steeds minder tijd om extra werkzaamheden uit te voeren. Een deel van het massief houten meubilair was eigenlijk al een paar jaar toe aan een opknapbeurt. Een goed onderhouden leefomgeving draagt immers in grote mate bij aan het woonplezier van onze bewoners. We zijn blij dat de vrijwilligers van Poonawalla deze taak op zich hebben genomen".

Maatschappelijk Betrokken
Samen voor De Bilt organiseerde deze middag. Deze stichting legt contacten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Zij organiseert allerlei activiteiten om maatschappelijke betrokkenheid te bevorderen in gemeente De Bilt.

Ook actief worden?
Wilt u, net als Poonawalla Science Park B.V., samen met collega`s actief zijn in de Biltse samenleving, neem dan contact op met Judith Boezewinkel van Samen voor De Bilt: judith@samenvoordebilt.nl of 06 11564957.

Meer berichten