Yentl is helemaal blij met haar salon aan de Dorpsweg.
Yentl is helemaal blij met haar salon aan de Dorpsweg. Foto:

A Yentl Touch in Maartensdijk

Algemeen

Op de Dorpsweg 79, tegenover de welbekende bakker, is sinds kort Yentl Molenkamp gevestigd met haar salon A Yentl Touch. Een gekoesterde wens om een eigen salon te openen werd versneld werkelijkheid.

Yentl werkte voorheen bij een salon in Hilversum die door omstandigheden de deur ging sluiten. De schoonouders van Yentl hadden gelukkig een hele mooie ruimte met aparte ingang en eigen sanitair beschikbaar en zodoende werd haar wens voor een eigen salon plots werkelijkheid.

Vanaf de start van haar opleiding is het Yentl’s passie om klanten een mooi resultaat te bieden en het liefst al bij de eerste behandeling. Voor haar eigen salon koos e om met Dermafrac apparatuur en producten als Dermaquest te gaan werken. Daarmee kan zij een groot aantal professionele behandelingen uitvoeren voor onder meer de gevoelige huid, oudere huid, en zelfs acne en pigmentvlekken kunnen behandeld worden. Yentl: ‘Dermaquest is bijvoorbeeld een product wat ook wel de toekomst van de huidverbetering wordt genoemd. Zij lopen voorop door gebruik van krachtige ingrediënten zoals hoge concentraties peptiden en vitaminen en dit zorgt voor een duidelijk zichtbare huidverbetering. Ik ben er reuze enthousiast over’.

Yentl heeft genoeg ruimte voor nieuwe klanten én genoeg ruimte om te parkeren. Haar website is gelijkluidend aan de naam van de salon: www.ayentltouch.nl