Emma in een van de behandelruimtes.
Emma in een van de behandelruimtes.

Kwaliteit is de standaard bij Emily’s Beauty Clinic

Algemeen

15 jaar geleden woonde Emma nog met haar man en 2 kleine kinderen op de boerderij van haar schoonouders in een klein dorpje in Bulgarije. Inmiddels spreekt ze goed Nederlands, heeft haar man een succesvol klusbedrijf en is zij sinds 1 april de trotse eigenaresse van Emily’s Beauty Clinic gevestigd op het Berg en Bosch terrein aan de Prof. Bronkhorstlaan in Bilthoven.

In Bulgarije is het gebruikelijk dat de oudste zoon bij de ouders blijft wonen om voor hen te zorgen. De jonge Emma had een ander toekomstbeeld voor ogen en vertrok met haar gezin naar Nederland. In Utrecht bouwden ze gestaag aan hun toekomst en die van hun kinderen. Eerst met een schoonmaakbedrijf, later met een klusbedrijf. De handen uit de mouwen steken is hun niet vreemd en hard werken is op hun lijf geschreven. Van een huurflatje in Overvecht naar een koopwoning en de oudste zoon heeft inmiddels een particuliere opleiding afgerond. Alles voor de toekomst.

Doorgroeien
Emma rondde haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en pedicure een aantal jaren geleden in Nederland af. Werkte vervolgens bij salons in Vinkeveen en Bussum en bouwde ook thuis een klantenbestand op. Maar de drang naar perfectie was groot en de ideale salon zou die van haarzelf zijn. Toen de ruimte op het Berg en Bosch terrein op haar pad kwam, wist ze van binnen dat dát de ideale locatie was voor haar eigen salon. Manlief – want die is natuurlijk super handig – knapte de gedateerde ruimte op en realiseerde een prachtige salon met 2 praktische behandelruimtes. Eén voor de manicure en pedicure en één voor de overige behandelingen waaronder ook laserontharen en huidverbetering.

Producten
Hoewel Emma zeer breed is opgeleid geeft ze schoorvoetend toe het meest te genieten van de gezichtsbehandelingen en massages. ‘Ik kan er heel veel gevoel in kwijt’, vertelt ze . ‘Er hangt een goede energie in dit gebouw en dát in combinatie met mijn behandelingen maakt dat mensen hier ontspannen en verfrist de deur uitlopen. Dat heeft ook te maken met de producten die ik gebruik. Heel bewust heb ik gekozen voor Mesoestetic. Ik heb met veel producten gewerkt, maar hiervan zie ik écht resultaat. Tenminste, in alle eerlijkheid; 10% van de huidverbetering doe ik, maar de overige procenten moeten thuis behaald worden’, sluit ze lachend af.