Komisch talent in Het Lichtruim. (foto Piek)
Komisch talent in Het Lichtruim. (foto Piek) Foto: Piek www.piek.cc

Bitterzoete komedie in Theater Het Lichtruim

Algemeen Kunst & Cultuur

Actrice Ingeborg Elzevier (82) viert zestigjarig toneeljubileum in Theater Het Lichtruim met de voorstelling Genoeg nu over jou! Een bitterzoete komedie. Samen met Annick Boer die afgelopen seizoen schitterde met haar komisch talent in de thrillerkomedie Aquarium, en de immer innemende en indrukwekkende Peter Tuinman staat zij op het podium. De voorstelling werd speciaal voor het drietal geschreven door Magne van den Berg, een van de grootste toneelschrijftalenten van het moment.

Als de dochter des huizes haar man verliest, is het de vraag wie daar het meeste onder lijdt: de dochter of haar moeder. De dochter is in staat het leven weer op te pakken, de moeder blijft hangen in diepe rouw. Maar was de relatie tussen schoonmoeder en -zoon wel zo hecht? En hoe staat de (schoon)vader in dit verhaal?

Voorstelling donderdag 29 november om 20.00 uur, kijk op www.theaterhetlichtruim.nl voor meer informatie, de trailer en het bestellen van tickets.

Lezersactie
Voor de lezers van De Vierklank is een aantal kaarten beschikbaar. Stuur een mail naar info@vierklank.nl om hiervoor in aanmerking te komen met in het onderwerp 'Genoeg'. De kaarten worden verloot onder de inzenders, iedereen krijgt bericht.