Logo vierklank.nl
Tijdens de Top 2000-dienst zingt jong talent liedjes met inhoud en betekenis.
Tijdens de Top 2000-dienst zingt jong talent liedjes met inhoud en betekenis.
Muziek

Top 2000-dienst

Het eind van het jaar nadert en dus staat ook de muzikale Top 2000 weer op de agenda; op de radio, maar ook in de kerk. Op zondag 30 december wordt om 16.00 uur in de Nieuwe Kerk aan de 1e Brandenburgerweg 34 in Bilthoven een speciale Top 2000-dienst gehouden, waarbij jonge vocalisten, begeleid door een band, 'songs met een touch' ten gehore brengen. Iedereen is welkom.

Top 2000-kerkdiensten worden op tal van plaatsen in Nederland gehouden en groeien al jaren in populariteit. Het is de derde keer dat ook in Bilthoven zo'n muzikale dienst wordt gehouden. Op het programma staat een selectie van de Top 2000-songs uit de geschiedenis van de popmuziek. Songs over levensthema's, die mensen raken, ontroeren en vertederen, zoals liefde, relaties, hoop, geloof, zingeving en passie. Iedereen kent wel een lied dat herinneringen oproept aan een speciaal moment in het leven.

Voorbereidingen
De organisatie van de Top 2000 kerkdienst werkt achter de schermen hard aan de voorbereidingen voor een mooie voorstelling en hoopt dat zoveel mogelijk mensen naar de Nieuwe Kerk zullen komen om te luisteren en te genieten van het optreden van jonge muzikale talenten uit de gemeente. Op de website van de Top 2000 kerkdienst (www.top2000kerkdienst.nl/bilthoven) kunnen belangstellenden stemmen welke liedjes zij graag willen horen. Uit die voorkeuren wordt een Top-10 samengesteld die op 30 december ten gehore wordt gebracht; breng je stem uit voor 19 november.        (Rob Jastrzebski)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>