Logo vierklank.nl

Concert in Huize Gaudeamus

Op zondag 23 september om 15.00 uur treedt het Ensemble d 'Orion op met kamermuziek in Huize Gaudeamus in Bilthoven. Het concert bevat pianokwartetten van Mozart en de Spaanse componist Turina, en een strijktrio van Richard Strauss. Het is een selectie uit het repertoire dat het Ensemble d'Orion deze zomer in Duitsland speelde o.a. bij het Schloss Fasanerie in Fulda.

Het Ensemble d'Orion is een Nederlands-Duits kamermuziekensemble en speelt in de huidige bezetting sinds 2005 samen. Het ensemble bestaat uit drie strijkers en een pianist: Thirza van Driel (viool), Bas Egberts (altviool), Johannes Eisenmeier (cello) en Mieke de Jong (piano). Als Ensemble d'Orion verzorgen zij concerten met kamermuziek in variabele bezettingen. Thirza van Driel en Mieke de Jong zijn beiden als docent verbonden aan KunstenHuis De Bilt-Zeist.

Kaarten zijn online te verkrijgen via kunstenhuis.nl/in-t-theater/anderepodia en indien voorradig aan de zaal. Voor jongeren tot 18 jaar is het concert gratis, mits in gezelschap van een betalende volwassene.

Meer berichten