Logo vierklank.nl
De teams van Coesfeld en Bilthoven.
De teams van Coesfeld en Bilthoven.

Jumelage Golfwedstrijd

Al meer dan 20 jaar speelt Golf & Country Club 'De Biltse Duinen' jaarlijks een golfwedstrijd tegen Golfclub Coesfeld, Dit jaar ging De Bilt naar Coesfeld: op 26 augustus was men uitgenodigd voor het welkomontbijt om vervolgens met een team van 12 leden tegen het team van Coesfeld een zogenaamde Chapman Greensome-wedstrijd te spelen onder uitstekende weersomstandigheden.

De prachtige volwaardige 18 holes baan van Coesfeld is voor De Bilt een echte uitdaging gezien het feit dat men gewend is om op een kleine 9 holes par 3 baan te spelen. De Biltenaren waren dan ook vast besloten om de wisselbokaal, die vorig jaar in Bilthoven was gewonnen, weer mee naar huis te nemen. De beste netto score bij Coesfeld was behaald door het koppel Angelika en Manfred Melis (66 slagen) en bij Bilthoven door het koppel Dennis Peek en Mieke Groenevelt (68 slagen). De totaalscore voor Coesfeld bedroeg 441 netto slagen en voor De Bilt 459 netto slagen; een klein verschil maar het betekende wel de wisselbokaal in Coesfeld moest achtergelaten worden. De afspraak voor de return op 25 augustus 2019 is inmiddels gemaakt.        (Bert van Klingeren)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>