Salvodames verliezen nipt

Vol goede moed gingen de Salvodames op bezoek in Hoogland bij topploeg  Forza. Na de twee goed gespeelde voorgaande wedstrijden groeit het zelfvertrouwen weer.
Na een harde strijd verloor Salvo de wedstrijd met 3-1 maar keerde met een goed gevoel terug naar Maartensdijk.

Het ging na de wedstrijd vooral over de 3e set. Deze set werd verloren met 27-25 terwijl Salvo met zeven punten had voorgestaan. Een moeilijke service van de tegenpartij deed Salvo de das om.
Het spelbeeld van de 1e en 2e set waren in evenwicht. Forza won de eerste set met 25-13 terwijl Salvo flitsend was gestart en een voorsprong van vijf punten had genomen. Daarna was Forza heer en meester en ging erop en erover. Deze degelijke ploeg haalde alles uit de kast en dat was op dat moment te veel voor Salvo. In de 2e set waren de rollen omgedraaid. Weer een flitsende start van Salvo die de service nu beter onder controle had en daardoor zelf aan aanvallen toekwam. Alle aanvalsposities deden hun werk prima, aangestuurd door spelverdeelster Rianne Diepeveen. Ook verdedigend speelde Salvo zeer sterk. De meeste aanvallen van de tegenpartij werden goed verwerkt. Dit resulteerde in setwinst met 16-25. De 3e set was ongelooflijk spannend met helaas geen goede afloop. De 4e set was Forza gedurende de gehele set de bovenliggende partij maar de taaie Salvodames bleven goed meedoen nu met spelverdeelster Lotte Koenderman die het prima deed. Op het eind gaf routine en inhoud van de tegenstander de doorslag. De set ging naar de thuisclub met 25-19. Weer verlies maar met een spelbeeld en prestatieniveau waar het team verder mee kan. Zaterdag 28 januari spelen de dames om 16.00 uur in De Vierstee tegen SVU uit Utrecht.