TZ komt net tekort

Met nog twee speelronden te gaan moest TZ op z'n minst nog één punt halen om nog kans te maken op handhaving. De eerste kans hiervoor was afgelopen zaterdag tegen Top uit Arnemuiden. Dit gebeurde echter niet wat nadelig was in de strijd tegen degradatie voor de thuisploeg.

Op een gezellig druk sportpark begonnen beide ploegen ietwat gespannen aan de wedstrijd. Top kreeg als eerste controle in de aanval en bouwde een voorsprong op van 4 – 7. Daarna kwam de wedstrijd meer in evenwicht. TZ kon de aanvallen van TOP regelmatig onschadelijk maken, maar had ook moeite om onder de druk van TOP uit te komen. Bij de rust stond het 8 – 10 voor de uitploeg.

Knokken
In de tweede helft knokte TZ voor wat het waard was. Maar men kon niet meer dan TOP blijven volgen. Een aantal keer kwam men op één punt maar het lukte niet om de gelijkmaker te scoren. In de spannende slotfase viel telkens na de score van TZ in de direct opvolgende aanval ook weer een doelpunt aan de kant van de Zeeuwen. In de laatste aanval besliste TOP de wedstrijd en kwam de eindstand van 15 – 17 op het bord.