Logo vierklank.nl
Erno Steenbrink in het centrum van de wedstrijd
Erno Steenbrink in het centrum van de wedstrijd (foto: Nanne de Vries)

Wanprestatie SVM

  Sport

In de thuiswedstrijd tegen OSM'75 uit Maarssen kon SVM vrijuit spelen. OSM 75 had nog 1 punt nodig: In een fantasieopstelling begonnen de geel blauwen slap aan de wedstrijd.De opstelling verraste niet alleen OSM 75 maar ook de toch weer vele supporters.

Niet Erno Steenbrink in de spits maar Marcel Melissen, Djoey Engel en Diederik Hafkemeyer probeerden de aanval te versterken. Resultaat OSM75 rook kansen en benutte deze ook. Al in het eerste kwartier had Maarssen al op voorsprong moeten komen. De SVM verdediging keek naar elkaar maar niet naar de aanvallers. OSM 75 kwam verdiend op de 0-1. Pas na 25 minuten de eerste kans voor SVM. Met veel geluk hield SVM de schade tot de rust beperkt.

Motivatie
Na de theepauze leek SVM beter gemotiveerd om in ieder geval te werken aan de gelijkmaker, maar al na 2 minuten viel de 0-2 voor de bezoekers. SVM probeerde het wel, maar daar bleef het ook bij. Veel geploeter, lopen met de bal en af en toe een goede combinatie. Zelfs good Old Marco Willemse kreeg het team niet aan de praat. Dat OSM'75 nog naar 0-5 uit liep en pas op het laatste moment SVM de spreekwoordelijke eer redde is leuk voor de statistiek.

Ook SVM 2 ging thuis met de zelfde uitslag onderuit 1-5 thuis IJFC. SVM 1 speelt de volgende week thuis tegen VOP om 14.30 en SVM 2 gaat naar DOVO.

Meer berichten