Irene meiden boeken klinkende overwinning

Algemeen Sport

Vooraf leek de uitwedstrijd tegen subtopper Punch uit Delft een zware dobber. Niet alleen een pittige tegenstander, maar ook nog eens spelen laat op de vrijdagavond. Ondanks het late tijdstip waren de Irene meiden klaar wakker. Het team speelde niet briljant, maar degelijk genoeg om met overtuigende setstanden (20-25, 20-25, 23-25 en 19-25) de wedstrijd met 4-0 te winnen.

Meer goed nieuws was er uit de ziekenboeg. Jeugdinternational Rianne Vos liet net voor de wedstrijd weten dat ze weer speelklaar is, het herstel van haar enkelblessure is sneller gegaan dan verwacht. Dat betekende ook goed nieuws voor middenaanvalster Anne Groenen die de afgelopen weken de moeilijke taak had om als buitenaanvalster te spelen.

Kansen
Volgende week, zaterdag, 23 april, speelt Irene dames 1, thuis in de Kees Boekehal, de laatste competitiewedstrijd tegen de nummer 1, Gemini-Kangoeroes dames 1 uit Voorschoten. Wanneer Irene zich handhaaft als derde in de competitie, volgen hopelijk nog promotie-degradatiewedstrijden, waarbij de Irene dames kans maken op promotie naar de derde divisie.