Salvodames lijden gevoelig verlies

Door een pijnlijke 3-1 nederlaag in Naarden tegen Keizer Otto zijn de Maartensdijkse dames in de gevarenzone beland. Slechts 1 set was Salvo bij machte de tegenstander te bespelen en deze te winnen.

Het team van tegenstander Keizer Otto bestond uit bijna louter lange meiden. Daar heeft Salvo gedurende de gehele wedstrijd last van gehad.  Het surplus aan aanvallend overwicht was voor Salvo deze avond te veel. Hier kon geen goed functionerende blokkering tegenover gezet worden. En ook de scherpe service van de tegenstander was een probleem deze avond. Alleen in de 2e set wist Salvo door goed aanvallend werk van Nienke van de Burg en Femke Dijkstra de set uit het vuur te slepen met 25-21. Het overwicht in de andere sets van tegenstander Keizer Otto was wel heel duidelijk. Salvo is niet boven de 16 punten gekomen. Door dit verlies moet Salvo vol aan de bak om te voorkomen dat er promotie/degradatie wedstrijden gespeeld moeten worden. Op zaterdag 2 april spelen de dames in De Vierstee tegen Gemini uit Hilversum. Om verdere problemen te voorkomen moet deze wedstrijd wel gewonnen worden.