Knap gelijkspel Reflex tegen de koploper

Algemeen Sport

Afgelopen maandag 29 februari speelde badmintonclub Reflex de derde wedstrijd van de voorjaarscompetitie tegen lijstaanvoerder Loosdrecht 1. De zinderende avond eindigde in een knap gelijkspel.

Erwin en Eric begonnen niet topfit aan hun wedstrijd waardoor ze niet voldoende partij konden bieden. Hun tegenstanders hadden te veel overwicht en wonnen dan ook in twee sets. Ook Karin en Dragana slaagden er bij de damesdubbel niet in om het eerste punt binnen te sprokkelen. Erwin wist na een slopende driesetter zijn tegenstander te verslaan: 21-19, 14-21, 21-16. Het was een prachtige wedstrijd om te zien. Dragana trok vervolgens de goede lijn door en won ook haar single. Eric speelde een hele leuke en spannende wedstrijd en ja hoor, ook hij wist te winnen:  21-10 en 21-08. Karin moest in een zeer spannende driesetter het hoofd buigen. Tussenstand: 3-3.

Mixen
Bij de mixen kwamen Erwin en Karin als beste uit de bus. Dit ijzersterke koppel pakte de winst: twee maal 21-14. Eric en Dragana kwamen helaas net een paar punten tekort en zagen hun partij in verlies eindigen. De eerst volgende thuiswedstrijd is op maandag 21 maart tegen Hercules uit Utrecht.