Logo vierklank.nl
Foto:

Blijft De Vierklank verschijnen

De afgelopen week verschenen er alarmerende berichten over een dreiging voor het voortbestaan van huis-aan-huis bladen en regionale kranten. Reden daarvoor is het wegvallen van advertentie-inkomsten als gevolg van de Coronacrisis.

Bij De Vierklank is dat gelukkig (nog) niet het geval. U kunt erop rekenen, dat we ons uiterste best zullen doen om de krant wekelijks bij u te krijgen. Wij vinden de krant een belangrijk communicatiemiddel, zeker in deze tijd.

Onze focus blijft liggen op het brengen van zoveel mogelijk positief nieuws, het verslaan van creatieve oplossingen, burgerinitiatieven, mensen en ondernemers die niet bij de pakken neer gaan zitten. Dat kunnen we niet alleen. Ook binnen onze onderneming hebben we te maken met Helden:

- de bezorgers die ook nu ervoor zorgen dat u de krant ontvangt

- de adverteerders die ook nu ons niet in de steek laten

- onze medewerkers die blijven doorgaan, ook vanuit huis

- onze freelancers, redactiemedewerkers, inwoners en instanties die ons van nieuws voorzien

Daar zijn we blij mee, maar ook met lezers die ons laten weten blij te zijn dat de krant verschijnt. Wij vinden het bijzonder dat er mensen zijn die de moeite nemen om ons dat te laten weten en het geeft ons de kracht om door te gaan. Bedankt daarvoor en een applaus voor onze helden.

Hou rekening met een ander en zorg goed voor uzelf.

Meer berichten