Logo vierklank.nl

Lions steunen goed doel

Met de verkoop van haardhout steunen de Lions goede doelen
Met de verkoop van haardhout steunen de Lions goede doelen

Elke twee jaar kiest Lions Club De Bilt - Bilthoven nieuwe goede doelen om te steunen. Wie een suggestie heeft voor een lokaal goed doel binnen de gemeente De Bilt dat steun van de Lions verdient, kan dit kenbaar maken via de website lionsclubdebiltbilthoven.nl.

Uit de aanmeldingen worden bestemmingen gekozen waarvoor de bijdrage van de Lions net het verschil maakt om de levenskwaliteit te verbeteren. Het gaat om activiteiten die zonder deze bijdrage niet zouden plaatsvinden. Voorbeelden uit het afgelopen jaar zijn theaterbezoek voor ouderen van zorgcentrum Dijckstate, paardrijkleding voor jongeren met een achterstand van zorgboerderij Griftenstein, een dichtbundel voor kankerpatiënten, maar ook waren er bijdragen op het gebied van kunst en cultuur.            

Mogelijk

Deze giften worden mogelijk gemaakt door Lions-activiteiten als de verkiezing van de Biltse Ondernemer van het Jaar en de verkoop van door de Lions gekloofd haardhout uit de bossen in onze gemeente. Wie oook wil bijdragen aan deze lokale goede doelen binnen de gemeente De Bilt kan dat doen door haardhout te bestellen via de website lionsclubdebiltbilthoven.nl. Dit hout wordt wekelijks door de Lions gezaagd en gekloofd in het Ridderoordse Bos bij het huis van de boswachter en thuis bezorgd.        (Hans van Driel)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>