Logo vierklank.nl
Kevin Ligtermoet verlengt bij SVM
Kevin Ligtermoet verlengt bij SVM

Kevin Ligtermoet verlengt bij SVM

Voetbalvereniging SVM uit Maartensdijk heeft voor het seizoen 2020 - 2021 het contract met hoofdtrainer Kevin Ligtermoet verlengd. Biltenaar Ligtermoet volgde in 2018 Kevin de Liefde op die dat jaar naar Saestum in Zeist vertrok. Kevin Ligtermoet zelf speelde voordien als vleugelverdediger bij derde-divisionist Hercules in Utrecht.

door Henk van de Bunt

Kevin Ligtermoet: 'Ik krijg bij SVM de ruimte en de tijd om mijn voetbalvisie over te brengen op de groep en te bouwen aan een stabiele toekomst voor het voetbal bij SVM. De samenwerking met de staf en spelers is goed en ik krijg op momenten dat het nodig is, de steun en hulp waar ik om vraag. Daar wil ik graag nog minimaal een jaar er aan vastknopen'.

Wout van Dronkelaar is Hoofd Technische Zaken bij de Maartensdijkse Voetbalvereniging: 'Kevin heeft bewezen de juiste man te zijn voor SVM op deze plek. Hij combineert voetbalvisie met duidelijkheid en plezier. We vertrouwen er op dat we met Kevin onze doelstellingen voor dit en volgend seizoen kunnen gaan realiseren'.

Meer berichten