Logo vierklank.nl
De U8 rugbyers zijn trots op de prestaties bij hun thuiswedstrijd
De U8 rugbyers zijn trots op de prestaties bij hun thuiswedstrijd
Sport

Stichtsche Rugby jeugd wint op eigen veld

De eerste wedstrijd van het seizoen bij de Stichtsche Rugby Football Club van afgelopen zaterdag was een feest voor het oog. De teams uit Driebergen en Utrecht konden terecht op het vernieuwde veld van Stichtsche en de in prima staat verkerende velden bij de Werkplaats. Dat leidde tot mooie rugby acties.

De jongste jeugd, U8, stond door de snelle groei van de club voor het eerst met 2 teams klaar. Zij spelen tag rugby. Een rugby spelvorm waar het gaat om fun, snelheid en vaardigheden opdoen voor later. Kortom heel veel actie, plezier en succes want het team blauw won alle drie de wedstrijden vandaag.

Ook de jeugd tot en met 10 jaar, de U10, speelde dit weekend haar drie wedstrijden. Dit nieuw samengestelde team met jongens en meiden begon zeer voortvarend. URC uit Utrecht moest alles uit de kast halen om de Stichtsche Wolven tegen te houden. In de laatste minuten maakt URC de beslissende Try. Met 7-6 was het een reuze spannende wedstrijd en liet Stichtsche mooie vooruitgang zien met dit team.

Zaterdag 23 november wordt er van 10.00 tot 12.00 uur weer thuis gespeeld.

Meer berichten