Onder frisse, maar lekkere voetbalomstandigheden werden alle wedstrijden gespeeld.

Schoolvoetbaltoernooi

Op 3 en 10 april vonden weer de basisschoolvoetbaltoernooien plaats voor leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisscholen uit de kernen Bilthoven en De Bilt.

Op 3 april waren de groepen 7 en 8 aan de beurt; op 10 april volgden 5 en 6; alles tezamen meer dan 700 kinderen van 11 scholen; nimmer namen zoveel kinderen aan het toernooi deel. Opvallend waren ook de vele (groot)ouders die langs de lijn stonden.

De tientallen wedstrijden mondden uiteindelijk uit in 4 kampioenen in 4 categorieën :

- meisjes groep 5/6: Groen van Prinsterer 4

- jongens groep 5/6: Wereldwijs 1

- meisjes groep 7/8: Patio

- jongens groep 7/8: Michaël 1

Bij groep 7/8 gaan de Patio- en de Michaëlschool deze gemeente vertegenwoordigen bij de rayonfinale op 15 mei bij voetbalvereniging Delta Sport te Houten. Verder werden na de verloting ook nog een 5-tal teams blij gemaakt met vrijkaartjes voor een wedstrijd van FC Utrecht. Alle leerlingen gingen ook nog met een vaantje huiswaarts.