De arbiter van dienst zet de SVM-verdediging op afstand.

SVM maakt het zich onnodig moeilijk.

Na de ruime overwinning thuis speelde SVM een matige partij op bezoek bij SEC. Trainer Kevin Ligtermoet moest door de afwezigheid en blessures van een aantal basisspelers nogal improviseren.

Met good old Sjoerd Burgers als centrale verdediger begon SVM onwennig. Wel namen de Maartensdijkers direct het initiatief maar echt gevaarlijk werden de geel blauwen niet. SEC probeerde het alleen maar met diepe ballen. Langzaam maar zeker werd de eerste helft erg rommelig. SVM wilde wel, maar speelde in een veel te laag tempo. Te snel balverlies en gevaarlijke en snelle counters kwamen er niet.

Halverwege de eerste helft scoorde Jordi van der Lee uit een prima voorzet van Roy Wijman de 0-1.SEC kwam wel geteld tot een slechts een afstandsschot. Ook in de 2e helft bleef de wedstrijd rommelig. SVM slaagde mede door het slechte veld er maar niet in om de bal goed rond te spelen. Na een van de weinig goede SVM-counters werd Roy Wijman in het strafschopgebied onderuitgehaald. Jordi van der Lee benutte de penalty.0-2. Volkomen onverwachts maakte SEC met nog 20 minuten te spelen uit een vrije trap de 1-2.SVM slaagde erin, soms met wat geluk, om de drie punten mee naar huis te nemen. SVM gaat deze week eerst nog inhalen bij Odijk. Zaterdag 6 april komt HMS op bezoek.