Logo vierklank.nl
Joop en Jannie van Rossum krijgen het erg druk met de overgang naar DA. Met mooie aanbiedingen wordt de overgang luister bijgezet.
Joop en Jannie van Rossum krijgen het erg druk met de overgang naar DA. Met mooie aanbiedingen wordt de overgang luister bijgezet.
Zakelijk

Van Rossum wordt weer DA

Op donderdag 29 november gaat Drogisterij & Parfumerie van Rossum uit Maartensdijk over van organisatie DIO naar DA: de drogist met aandacht.

door Kees Diepeveen

Joop van Rossum legt uit hoe dat is gekomen: 'Wij waren in het verleden naar DIO overgestapt vanwege onvrede over het beleid van de toenmalige directie van DA. Wij als franchisenemers waren verplicht grote aantallen van de producten af te nemen die op dat moment in de reclame waren. Dat was voor ons als kleinere winkel veel te veel. Bij de DIO hadden we die verplichting toen niet. Daar mochten we zelf bepalen wat we inkochten. Vandaar dat we toen de overstap hebben gemaakt'. Inmiddels is de DA Retailgroep ongeveer twee jaar geleden failliet gegaan en overgenomen door de Nederlandse Drogisterij Service (NDS). Dat bedrijf is op haar beurt weer een dochteronderneming van de Mosadex Groep.

Black Friday
Joop van Rossum :'We hadden de keus nog even bij DIO te blijven en dan de overstap naar DA te maken maar we hebben er voor gekozen om direct de overstap te maken. Dit vanwege de naamsbekendheid van DA en we kunnen nu veel zelfstandiger opereren dan vroeger. We willen meer gaan voor care-, beauty- en gezondheidsproducten. En er komen meer speciale producten bij, maar ook meer speciale acties. Zo lopen we daar al wat op vooruit door op vrijdag 23 november mee te doen met Black Friday waarbij extra kortingen gegeven worden'.

Pui
'De pui van de winkel wordt herkenbaar DA', aldus Jannie van Rossum, 'aan het interieur of de opstelling verandert niets. Op 29 november vindt de opening plaats met natuurlijk extra acties Onze sterke kant is en blijft advies geven. Over geneesmiddelen, beauty- en careproducten, voedingssupplementen etc. We werken al jaren met ons professionele team in de winkel en in de schoonheidssalon'. Joop en Jannie van Rossum zien er naar uit om de draad bij DA weer op te pakken.

Meer berichten