FC De Bilt verslaat TOV

FC De Bilt was in de wedstrijd tegen hekkensluiter TOV (Baarn) de betere ploeg; de gastheren waren tot dan nog steeds puntloos. Het kwaliteitsverschil werd niet zichtbaar gemaakt door tellende doelpunten; voor rust werden twee doelpunten als niet geldig gehonoreerd. Bij rust was het dan ook 0-0.

Na rust strooide Marcel Melissen met mooie ballen en wisten Jelle Vliek en Sam Eerdmans het middenveld te controleren en tevens de aanvallers in stelling te brengen. Toch brak ook TOV een aantal keer gevaarlijk door, maar het bleef nog steeds maar 0-0. In de 77e minuut werd de score opengebroken: na een van de vele mooie aanvallen gaf Mano het laatste tikje. Daarna zette TOV alles op alles, maar mede dankzij goed keeperswerk van Jos bleef het tot de 90e minuut 0-1. Redouan Boussoufi had vlak voor tijd meer verdiend, want zijn prima schot belandde op de binnenkant van de paal. Fijn voor hem, maar vooral ook voor FC De Bilt ging zijn schot vlak daarna wel in het net: 0-2

A.s. zaterdag ontmoet FC De Bilt het bezoekende vv De Meern om 14.00 uur.