Logo vierklank.nl

Expositie schilderijen-keramiek

Van 22 augustus t/m 7 oktober exposeren Esther van Keulen (keramiek) en Ellen van der Wal (schilderijen) bij galerie Ruimte voor Kunst, Dorpsstraat 42 in De Bilt.

Vanuit haar atelier in Bilthoven maakt Esther van Keulen handgevormde schalen, vazen en objecten geïnspireerd door vormen, kleuren en texturen uit de natuur, met een voorliefde voor het strand. Haar keramiek valt op door de organische vormgeving, het subtiele kleurgebruik en de eigenheid van de glazuren.

Verbinding is het hoofdthema in het werk van Ellen van der Wal. Ellen: 'Ik begin met het opzetten van lagen op mijn doek en van daaruit maak ik een plan voor de afwerking van het schilderij. Ik laat mij inspireren door de verbinding tussen mensen en hun omgeving. Die is naar mijn overtuiging afhankelijk van de mate waarin wij ons open durven stellen voor anderen en al het inspirerende om ons heen. De verf, het paletmes en intuïtie bepalen richting en uitkomst. Het schilderij schildert zichzelf'.

Deze inspirerende duo-expositie is te zien bij Ruimte voor Kunst op woensdag t/m vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.  

Meer berichten