Bastiaan Sparnaay op Biltse Proms

Algemeen Muziek

Op vrijdag 31 maart treedt Bastiaan Sparnaay op tijdens de Biltse Proms, waar hij enkele bekende werken zingt. Bastiaan is geen onbekende onder de muziekliefhebbers in De Bilt, maar ook buiten de gemeente treedt hij veel op, zoals bij musicals als Soldaat van Oranje, West Side Story, Jesus Christ Superstar in Concert en onlangs nog bij Kiss of the Spider Woman.

Naast Bastiaan zal ook Sietske Kleine Schaars een aantal nummers komen zingen. Sietske is de jongste dochter van dirigent Peter Kleine Schaars, die deze avond het orkest van de KBH zal dirigeren. Met een dirigent/jazztrombonist als vader en een operazangeres als moeder krijg je natuurlijk een aantal muzikale genen mee. Sietske heeft dan ook vanaf haar prille jeugd zangles gekregen van haar moeder Lysbeth Riemersma. Op het Promsconcert zal ze ook twee duetten met Bastiaan zingen.

Uiteraard ontbreken bekende musicalnummers, popliedjes en klassieke werken deze avond niet en mag er meegezongen worden. Daar is het immers een promsconcert voor. Tijdens het concert zijn er ook hapjes en drankjes verkrijgbaar in de zaal. Na het concert kan er nog verder gedanst worden op muziek gedraaid door DJ Mies en Ro. Kaarten voor het concert zijn te verkrijgen via de Facebookpagina 'Biltse Proms'.