Fotosafari, in samenwerking met IVN en museum Vredegoed
Fotosafari, in samenwerking met IVN en museum Vredegoed Foto: H. van Loenhout

Natuurfoto-safari met smartphone bij Streekmuseum Vredegoed

zaterdag 25 mei 2024 13:00 tot 16:15

In samenwerking met IVN Vecht en Plassen organiseert Streekmuseum Vredegoed op zaterdag 25 mei een “natuurfoto-safari met smartphone”.
Het programma begint om 13.00 uur en duurt tot ± 16.15 uur. Na ontvangst met koffie/thee of fris en een koek legt de bekende natuurfotograaf Joëlle Baijer u uit hoe u met uw eigen smartphone fraaie natuurfoto’s kunt maken. Een IVN-gids maakt u wegwijs in de app ObsIdentify, waarmee u gemakkelijk planten en dieren kunt identificeren. Daarna gaat u op excursie in het prachtige natuurgebied rondom Vredegoed. U heeft ruim anderhalf uur de tijd om foto’s te maken en met de app te leren wat er zoal groeit en leeft.

Ervaar de natuur met al uw zintuigen en leg uw eigen creativiteit volledig in uw foto’s.  Afsluitend gaat u de resultaten gezamenlijk bekijken in het streekmuseum en leert u van elkaars succes. U kunt dan ook het museum bezoeken en/of een consumptie nuttigen en napraten over een mooie en leerzame middag.

Een aantal van de gemaakte foto’s zullen worden afgedrukt en – uiteraard met naamsvermelding – worden tentoongesteld in Streekmuseum Vredegoed. 

De kosten voor deze safari zijn € 10,00 p.p. inclusief koffie/thee/koek. Meld u aan vóór 23 mei via fotosafari@ivnvechtplassen.nl. Betaling per pin of contant op locatie. Beperkt aantal plaatsen: 

VOL = VOL