Afbeelding
Foto: Huib Suurmond

Soefidienst Soeficentrum Regio Utrecht

zondag 26 mei 2024 11:00 tot 12:00

Op zondag 26 mei om 11:00 uur organiseert Soeficentrum Regio Utrecht een soefidienst in Huize het Oosten (Jan Steenlaan 25). Op zondag 26 mei om 11:00 uur vindt er een universele eredienst plaats in Huize het Oosten (Jan Steenlaan 25). De spreker is Sikander van der Vliet met het onderwerp ‘Pinksteren.’

Het soefisme eert de mystieke kern van alle religies en heeft aandacht voor de gewone handelingen van alledag, waarmee je liefde, harmonie en schoonheid aan het leven kunt toevoegen. Soefi’s laten zich daarbij inspireren door o.a. muziek, poëzie en dans.

In deze dienst lezen we tekstfragmenten uit de grote wereldreligies, en wisselen spreken, stilte en muziek elkaar af. Na afloop koffie/thee. Toegang vrij, vrijwillige bijdrage bij de uitgang. Meer informatie op www.soeficentrumutrecht.nl. Op de homepage vind je ook de meest recente nieuwsbrief met daarin de teksten die we zullen lezen.