Keeper Boris van 't Land houdt de bal uit het doel.
Keeper Boris van 't Land houdt de bal uit het doel.

SVM verliest ook van VOP

Algemeen Sport

Na de teleurstellende thuiswedstrijd van vorige week toonde SVM nu wel de wil en inzet om er een leuke wedstrijd van te maken. Met de weer herstelde Björn Engel in de basis kwamen er direct al wat kleine kansjes. VOP loerde op de counter met snelle buitenspelers en een zeer balvaste spits en kwam al snel door onoplettendheid bij de gastheer op de 0-1. SVM herstelde zich enigszins en werd gevaarlijker.

Het probleem zit bij de geel-blauwen niet in het creëren van kansen maar in het benutten ervan. Een aantal goede reddingen van B1-keeper Boris van 't Land voorkwam, dat VOP snel uitliep naar de 0-2. Björn Engel tekende voor de gelijkmaker 1-1. SVM ging op jacht naar de voorsprong, maar VOP strafte ongenadig verdedigingsfouten af en liep uit naar een 1-3 voorsprong. Door het uitvallen van Djoey Engel werd er een plaats ingeruimd voor Marco Willemse.

Na de theepauze probeerde SVM het wel, maar speelde zonder overtuiging. Goede schoten van Marcel Melissen gingen er net niet in, Diederik Hafkemeyer lukte het niet en Erno Steenbrink scoorde niet. SVM ging steeds slordiger voetballen en VOP kreeg veel ruimte en voerde de score op naar 1-5. Marco Willemse maakte nog wel fraai de 2-5 maar VOP bepaalde de uitslag op 2-6. A.s. zaterdag speelt SVM 1 de laatste wedstrijd uit in en tegen Hoevelaken.