Gooise Golfclub opent haar deuren en haar baan

Algemeen Sport

In het weekend van 23 zijn er de Open Golfdagen en ook de Gooise Golfclub op 't Jagerspaadje in Loosdrecht doet mee. Dat wil zeggen iedereen is welkom om een kijkje te nemen en om een balletje te slaan.

Het is een unieke gelegenheid om kennis te maken met de golfsport, maar ook wanneer je al kunt golfen is het een prachtige gelegenheid om te ontdekken wat de voordelen zijn van een par 3 baan. Denk hierbij aan tijd: Immers je kan even een uurtje gaan golfen en je bent geen halve dag kwijt zoals bij een 18-holes baan. Maar op een par 3 baan kan je ook perfect oefenen. Het blijkt dat de meeste golfers punten verliezen 'met het korte werk'. En dat kan je uitstekend trainen op een par 3 baan. Je slagen oefenen, en trainen kun je ook op de driving range. En die is bij de Gooise Golfclub gratis.

Nieuw
Nieuw bij de Gooise Golfclub is dat de baan in Loosdrecht dit jaar qualifying is. Dat wil zeggen officieel door de NGF ingemeten en erkend. Dat betekent dat je officiële wedstrijden kunt spelen en je handicap daar op aangepast kan worden.

Voor meer informatie over de Gooise Golfclub, de Open Golfdagen en hoe u kunt kennis maken met de golfsport en deze Loosdrechtse golfclub kan contact worden opgenomen met Aldie Hamming (tel. 06 55844538) op kijk op www.gooisegolfclub.nl. Voor iedereen die lid is van een (sport-)club in de regio is er tijdens de Open Golfdagen een speciale aanbieding om lid te worden, inclusief 3 kennismakingslessen.