Derde ronde Energy Battle

Algemeen BENG 2030

Voor de derde en laatste keer in het lopende stookseizoen organiseert energiecoöperatie BENG! een wedstrijd in 'Thuis besparen van energie'. Deze laatste ronde van stookseizoen '15/'16 loopt van 28 maart tot 28 mei. Inwoners van De Bilt gaan met elkaar de strijd aan. Onder begeleiding van BENG! wordt een Energy Battle-kernploeg gevormd, zodat ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Houdt u voor de resultaten van de tweede ronde, de BENG!-website in de gaten.

Bij deelname komt de Energieambassadeur van BENG! bij u thuis, om de zogenoemde Wattcher aan te sluiten op de meterkast. Deze monitor reageert op het in- of uitschakelen van een huishoudelijk apparaat. Hij wijst uit waar en hoeveel energie in huis wordt verbruikt. De E-ambassadeur kan u helpen om het verbruik nog verder omlaag te brengen.

Ook gratis meedoen? Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website, www.beng2030.nl – Energy Battle. Inschrijving sluit op 19 maart. Voor nadere vragen kunt u terecht op elma@beng2030.nl of 06 45634961.