Dierenkliniek De Bilt maakt zorg voor huisdieren toegankelijk als het financieel even tegenzit.
Dierenkliniek De Bilt maakt zorg voor huisdieren toegankelijk als het financieel even tegenzit.

Goedkoper uit bij de dierenarts

Algemeen Algemeen

Dierenkliniek De Bilt introduceert Izivet: een speciaal tarief bij de dierenarts voor baasjes met een bijstandsinkomen en gebruikers van de voedselbank.

Soms heb je te kampen met tegenslagen en als je krap bij kas zit zal je moeten bezuinigen. Maar wat doe je in zo'n geval als je geliefde huisdier ziek wordt en je het geld voor de dierenarts eigenlijk niet kan missen. Dan kan je bij Dierenkliniek De Bilt terecht, want die hanteren in dit soort gevallen een speciaal tarief.

Eigen zak
Dierenarts Marien Korthals-Altes hierover: 'Wij willen eraan meewerken dat huisdieren niet de dupe zijn van de tegenslagen van hun baas. Wij vinden goede gezondheidszorg belangrijk en willen graag een drempel wegnemen voor mensen met die het financieel moeilijk hebben. Speciaal daarvoor hanteren we een sociaal tarief waarbij het uurtarief van de dierenarts wordt aangepast. Daardoor worden consulten en operaties goedkoper zonder dat de kwaliteit daar onder te lijden heeft. De behandeling wordt op hetzelfde, hoge niveau uitgevoerd als bij alle andere patiënten, alleen het tarief verschilt. Een verschil dat overigens uit onze eigen zak bijgepast wordt, er zijn geen subsidies voor.'

Voorwaarden
Aan het sociaal tarief zijn voorwaarden verbonden. Meer informatie over Izivet vindt u op www.dierenkliniekdebilt.nl. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie bel dan 030-2205588.