Een mooi beginbedrag voor Bibian.  Nog 4 te gaan.
Een mooi beginbedrag voor Bibian. Nog 4 te gaan.

Grootse opening MK skiservice

Algemeen Sport

MK skiservice dat zich onlangs vestigde op de Rembrandtlaan 36 in Bilthoven had grootse plannen voor zijn openingsfeest. Een heuse echte sneeuw baan, bij 18 graden in Bilthoven, daar zou iedereen stijl van achterover slaan.

Helaas liep het even anders. Eigenaar Menno Koelewijn kwam terecht in het vergunningentraject en mocht zijn feestje niet vieren zoals hij dat had bedacht. Koelewijn: 'Echt zuur. Met de sneeuwbaan had ik ongeveer 5.000 euro willen ophalen voor de actie www.screamforbibian.nl. Een actie opgezet voor de paralympische snowboardster Bibian Mentel die momenteel vecht voor haar leven. Gelukkig was daar nog wel de Rotary club uit Bilthoven die met een mooie cheque van € 1000,00 de actie een warm hart kwamen toedragen.' Menno hoopt dat hij de Burgemeester alsnog binnenkort kan uitnodigen om zelf een ritje op de piste te komen maken en wellicht van uit de gemeente ook een donatie kan doen aan dit mooie doel.

Het feest kreeg uiteindelijk een besloten karakter, maar het werd toch een prachtige avond. Menno kreeg veel steun van zijn klanten en inwoners van de gemeente die ook met een glaasje kinderchampagne prima konden toasten op de nieuwe zaak.