Volleybal-Herfsttoernooi bij Salvo '67

Algemeen Sport

Ook dit jaar organiseert Volleybalvereniging Salvo '67 uit Maartensdijk haar traditionele herfsttoernooi. Dit jaarlijks sportieve evenement, dat open staat voor elk bedrijf-, familie-, vrienden-, sport- of buurtteam uit de regio, wordt gehouden op vrijdag 30 oktober.

Men kan - door als team in te schrijven - met collega's, familie, vrienden of buurtgenoten lekker met elkaar een balletje slaan en na afloop wat napraten in de bar van De Vierstee. Dus doe je best een eigen team te vormen met je familie, collega's/medestudenten of straat/buurt.

Indeling
Het toernooi kent een poule voor beginners (onervaren spelers), een poule voor gevorderden (recreanten) en een poule voor competitiespelers. In elk team van 6 personen zitten minimaal 2 vrouwen. De wedstrijden beginnen rond 19.00 uur en tot omstreeks 23.00 uur zal er gespeeld worden, waarna de prijsuitreiking zal zijn.

Inschrijving
Het aantal deelnemende teams is beperkt, dus meld je snel aan. De kosten per team bedragen slechts 15 euro. Meld je team aan voor 17 oktober bij info@salvo67.nl Zie ook de website van Salvo: www.salvo67.nl.