Logo vierklank.nl
Een vliegveld midden in Maartensdijk.
Een vliegveld midden in Maartensdijk.
Sport

Tenniskamp daverend succes

Het door tennisleraar Paul de Bruin van TV Tautenburg georganiseerde tenniskamp was een doorslaand succes. Met zijn team van enthousiaste vrijwilligers heeft hij er ook dit jaar weer voor gezorgd dat de tennisjeugd van TV Tautenburg naast lekker tennissen en tennislessen vooral ook heel veel plezier heeft gemaakt.
Elk jaar wordt het kamp thematisch ingevuld. Vorig jaar was het de tijdmachine waar de jeugd dagelijks in moest stappen om in een nieuwe periode uit te komen. Dit jaar was het tentenkamp omgebouwd tot Tautenburg Airport en moest na een grondige controle van alle bagage dagelijks een ander continent verkend worden. Zo moest in Amerika o.a. de Rodeo stier bedwongen worden en werd in Afrika een Djembee workshop afgewerkt. Vooral de spelletjes zorgen voor veel vermaak, met een grote opblaasbal om je heen een potje voetballen maakt van een schouderduw een enorme stuiter. Lachen gieren brullen waarbij in de avonden rondom het kampvuur de verhalen nog eens uitgemeten worden verteld.

Proberen
Plezier staat voorop maar de zeer talentvolle tennisjeugd van Tautenburg staat ook tijdens dit jeugdkamp dagelijks te trainen op de prachtige banen van TV Tautenburg. Op 22 augustus is de mogelijkheid om het tennis een keer uit te proberen. TV Tautenburg heeft dan 4 banen gebouwd op het Maertensplein in Maartensdijk. Hier is dan de hele dag de mogelijkheid om een racket te lenen en een balletje te slaan. Neem een vriendje of vriendinnetje mee en ga gewoon eens proberen of tennis wat voor je is.

Als het dan wat blijkt te zijn, wordt je lid en kun je het hele jaar spelen maar ook kun je volgend jaar mee met het geweldige tenniskamp. Veel ouders verschuiven de vakantie omdat zoon of dochterlief beslist mee wil met dit geweldige kamp. Op de facebook pagina van het tenniskamp kun je zien wat er dit jaar allemaal is gebeurd.

Meer berichten