Logo vierklank.nl
Met de voorspelde temperaturen doet de ijscoman ook dit jaar vast goede zaken.
Met de voorspelde temperaturen doet de ijscoman ook dit jaar vast goede zaken.

Wandelexcursie of Zomerconcert

Utrechts Landschap organiseert op zondag 5 juli een wandelexcursie over Landgoed Houdringe. Houdringe bestaat voornamelijk uit bos en open grasland. Er staan dikke eiken en beuken met een doorsnede van meer dan een meter. Deze bomen zijn ruim 225 haar oud. Huize Houdringe is in 1779 gebouwd. Rondom het huis is de tuin deels in de Engelse landschapstijl en deels in de Franse barokstijl aangelegd.

Start vanuit Infocentrum Beerschoten, gelegen aan de Holle Bilt 6 in De Bilt; voorbij de parkeerplaats van de Biltsche Hoek linksaf. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Vertrektijd 14.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Concert
Houdt u meer van naar muziek luisteren, dan bent u welkom bij het concert dat op deze middag 5 juli wordt georganiseerd door de Stichting Zomerconcerten De Bilt  in samenwerking met Utrechts Landschap. Het concert vindt plaats achter het infocentrum Beerschoten, De Holle Bilt 6 in de Bilt. Het begint om 14.00 uur en duurt ca. 2 uur. Bij slechte weersomstandigheden vindt het concert plaats in de Immanuelkerk - Soestdijkseweg Zuid 49 in de Bilt. Medewerking wordt verleend door Smartlappenkoor Sterk Spul en de Melodie Percussiegroep van de Koninklijke Biltse Harmonie.

Meer berichten