Logo vierklank.nl
Precies een jaar geleden gaven vrijwilligers de rododendrons een flinke snoeibeurt. (foto Frans Poot)
Precies een jaar geleden gaven vrijwilligers de rododendrons een flinke snoeibeurt. (foto Frans Poot) (Foto: )

Hervatting werkochtenden van Boetzelaerspark

Na een periode van ‘Corona-werkochtend-stilte’ kan men eindelijk weer aan de slag en aan het werk in het Van Boetzelaerspark in De Bit op zaterdag 30 mei. Er is veel werk te doen in het park.

Er is hiervoor door de gemeente toestemming verleend en in overleg met de gemeente zijn de voorwaarden bepaald waaraan de werkochtend van 30 mei moet voldoen. 

Deze voorwaarden zijn:

  • Houd 1,5 m afstand;
  • Blijf thuis als u ziek/verkouden bent;
  • Neem uw eigen werkhandschoenen mee,
  • Neem uw eigen mok mee voor koffie/thee;
  • Meld u van tevoren aan als u deelneemt (verplicht).

Er wordt gezorgd voor desinfecterende handgel en er wordt gewerkt in kleine groepjes van 2 tot 3 personen verspreid over het park.

Er is door het bestuur van de Vrienden een speciale werkgroep ingesteld voor de organisatie van de werkochtenden (evenals voor de boomgaard). Beide werkgroepen hebben als doel (nog) meer betrokkenheid te krijgen voor het uitvoeren van de activiteiten van de Vrienden en zo het bestuur enigszins te ontlasten. De Werkgroep Werkochtend zal in het vervolg de maandelijkse werkochtenden gaan organiseren.

De Vrienden zijn blij verrast door het grote aantal aanmeldingen voor de werkochtend op 30 mei. Het maximaal toegestane aantal deelnemers (30) is bereikt. Iedereen die zich tot nu tot heeft aangemeld is van harte welkom. Wanneer dat nog niet geschiedde dan kan dat nu niet meer. Ook verzoekt het bestuur dan ook niet te komen. Aanmelden voor een andere keer kan via info@vriendenboetzelaerpark.nl.

Meer berichten