In de 7e minuut stond Mike de Kok al alleen voor de keeper. (foto Nanne de Vries)

SVM wint van Vianen

Zonder Nick Engel (geschorst) en Roy Wijman (geblesseerd) kwam SVM in het begin fel uit de startblokken. In de 7e minuut stond Mike de Kok al alleen voor de keeper. Maar zo fel als SVM begon, zo vlug zakten ze ook weer in. Een beetje op balbezit spelen was er niet bij.

Toch kopte in de 18e min. Mike Boshuis de 0 - 1 binnen na een voorzet van Frank van Brenk. In de 27e min. maakte Vianen de 1 - 1 na een moment van onachtzaamheid in het centrum van de verdediging van SVM.

Strafschop
In de 31e min. een opleving van Mike de Kok en de 1 - 2 ligt in het netje, in de 39e min. gevolgd door een goal van Stijn Orsel. Net voor de rust krijgt Vianen een vrije bal net buiten de 16 en Wessel Schuller probeert de bal te vangen; deze actie wordt gehonoreerd met een strafschop (2-3) en voldoende gespreksstof voor trainer Kevin Ligtermoet in de rust.

Na de rust
In de 53e min. wordt Ycoubi gewisseld voor Yordi v/d Lee. In de 64e min. is er een totaal overbodige overtreding door 2 verdedigers van SVM en de 3-3 kan op het scorebord. Vanaf dan word het een heel slordige wedstrijd met flinke overtredingen over en weer. Toch knalt Danny de Bie in de 90e min. de 3 - 4 in en twee minuten later wordt een vrije trap van Yordi binnengewerkt door Mike de Kok; zo gaat SVM toch nog gelukkig met een overwinning uit Vianen weg.