Logo vierklank.nl

Stap op de fiets van Beixo

Eigenaar Ad Tummers voor de hoofdvestiging van Beixo in De Bilt.
Eigenaar Ad Tummers voor de hoofdvestiging van Beixo in De Bilt.

Tijdens de week van de duurzaamheid wordt op woensdag 9 oktober bij het gemeentehuis van 12.00 - 19.00 uur het vervoersevent gehouden. Beixo uit De Bilt presenteert daar haar elektrische fietsen waarbij het uiteraard mogelijk is om een proefrit je maken.

Beixo is gespecialiseerd in elektrische forenzenfietsen en vouwfietsen. De forenzenfiets kenmerkt zich door een prettige zithouding waardoor het afleggen van lange afstanden comfortabeler wordt, bovendien is die aardig hufterproef samengesteld. De vouwfietsen doen niet onder qua comfort en hebben een oersterk frame. Ze zijn op te vouwen tot een compact pakketje en wegen niet meer dan 15 kilo.

Geen fietsketting
Beixo fietsen zijn uitgevoerd met cardanas of riemaandrijving en hebben dus geen ketting meer. Het is een schone, duurzame en onderhoudsarme vorm van aandrijving.  De elektrische fietsen worden in Nederland gemaakt, hierdoor zijn service en kwaliteit gewaarborgd. In de showroom aan de Kapelweg zijn alle modellen te bekijken. Desgewenst wordt er een fiets speciaal op maat gemaakt en in de gewenste kleur gespoten. Woensdag 9 oktober kunt u bij het gemeentehuis kennismaken met een deel van het assortiment en voelen hoe prettig fietsen het is.

Meer berichten