Logo vierklank.nl
Buurttafel in de Groenekanse Veldlaan.
Buurttafel in de Groenekanse Veldlaan.

Veldlaan schuift aan bij Buurttafel

Een kleurrijke foodtruck, langgerekte houten tafels, een live gitarist en heerlijke, versbereide gerechten: bewoners van de Veldlaan in Groenekan werden zaterdagavond getrakteerd op een wel heel bijzonder etentje. Bewoonster Ilona won een Aviko Buurttafel en zette haar buurtbewoners in het zonnetje met een heerlijke avond vol gezelligheid.

De Buurttafel is een initiatief van Aviko, dat met de Buurttafelcampagne mensen samen wil brengen door de liefde voor eten met elkaar te delen. De Veldlaan in Groenekan viel in de prijzen en dus reed de Aviko Foodtruck daar 20 juli, de straat in. Bewoonster Ilona gaf aan dat ze al jaren een buurtborrel willen organiseren, maar dat het tot nu toe nog niet is gelukt. Er zijn veel nieuwe mensen komen wonen in de straat en graag wil ze deze nieuwe buurtjes met elkaar verbinden. Vijftig buurtbewoners namen plaats aan de kleurrijk gedekte tafels voor een avond vol plezier en goede gesprekken; dit alles onder het genot van de lekkerste gerechten die ter plekke door de koks werden bereid.    (Jacqueline Buijs)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>