Logo vierklank.nl

Jubileum Patioschool

Patioschool De Kleine Prins viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Met de kinderen en ouders van de school wordt dit de komende met feestelijke activiteiten op- en rondom de school gevierd.

De Patioschool is een begrip in De Bilt. Vele generaties kinderen zijn dagelijks door het tunneltje naar de Weltevreden gelopen en gefietst om les te krijgen van leerkrachten als meester Rob, juf Miriam en juf Nicole. Met schoolhoofden als Piet Zonneveld en Corry de Rooij heeft de school mooie tijden beleefd; van een kleine school die op de grens van opheffing balanceerde door het kleine leerlingaantal tot de bloeiende school die het nu is met ruim 200 leerlingen en 8 groepen. In de beginjaren was de Patioschool, samen met de Michaelschool onderdeel van een Katholieke stichting. Ruim tien jaar geleden werd de Patioschool onderdeel van Stichting Delta De Bilt.

Activiteiten
In de week van 24 juni tot en met 28 juni wordt het jubileum groots gevierd. Daarbij horen natuurlijk feestelijke activiteiten voor de kinderen en ouders van de school met activiteiten als een voorstelling van De Kleine Prins in het HF-Witte, gezamenlijk muziek maken met de 'vuilnismannen', een vossenjacht en op vrijdag wordt de week afgesloten met het Patiofestival.

Reünie
Bij een 50-jarig bestaan wordt er ook teruggekeken op de rijke geschiedenis van de Patioschool. Op 22 juni van 14.00 tot 17.00 wordt er een reünie georganiseerd. Op deze reünie zijn de oud- leerkrachten, oud-leerlingen en oud-ouders aanwezig. Heeft u een geschiedenis op de Patioschool, kijk dan op de website van de school onder het kopje reünie en geef u op: www.patioschool.nl

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>