Logo vierklank.nl
De Lions overhandigen een cheque aan zorgboerderij Griftenstein & Zorg.
De Lions overhandigen een cheque aan zorgboerderij Griftenstein & Zorg.

Regenjassen en laarzen voor zorgboerderij

Griftenstein & Zorg is een zorgboerderij in De Bilt, waar jongeren en ouderen met een achterstand of beperking begeleid worden. In het zorgprogramma staat beweging centraal. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van de paarden die op de boerderij aanwezig zijn.

De omgang met paarden heeft een positief effect op mensen met gedragsproblemen of een ontwikkelingsachterstand. Om de paarden zo vaak mogelijk in te kunnen zetten draagt de Lions Club De Bilt - Bilthoven bij aan regenjassen en laarzen voor de berijders.'Ik vind het fantastisch, dat onze deelnemers met deze goede jassen droog blijven als het regent. Dan kunnen we de paarden zo vaak mogelijk gebruiken', zegt Suzanne Baan van de zorgboerderij. De Lions brengen hun donaties bijeen met de opbrengst van door henzelf gekloofd haardhout uit de bossen in onze gemeente, te bestellen via lionshout.nl. Ze noemen het 'hout met een beetje extra warmte'.  (Hans van Driel)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>