Logo vierklank.nl

Oproep aan sportverenigingen en cultuuraanbieders

Sjors Sportief & Sjors Creatief lieten dit schooljaar veel basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen onze gemeente. Door 'Sjors' krijgen de kinderen de kans op laagdrempelige wijze kennis te maken met naschoolse activiteiten binnen de gemeente.

Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje, waar kinderen zich vervolgens digitaal voor kunnen inschrijven. Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen aan het begin van het nieuwe schooljaar het Sjorsboekje en mogen één (of meerdere) cursussen uitkiezen, waar zij enkele naschoolse introductielessen kunnen volgen op locatie van sport- of cultuurverenigingen. Vaak krijgen zij kosteloos de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

Aanmelden
Voor Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn aanbieders nodig. Het Sjorsboekje wordt in het nieuwe schooljaar op alle basisscholen van de gemeente De Bilt verspreid. Aanmelden kan op www.sportstimulering.nl. Voor vragen over Sjors in de gemeente De Bilt: Niels van Veelen via n.vanveelen@mensdebilt.nl.     (Merije Brouwer)

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>