DOS wist 22 keer de korf te vinden..

Ruime overwinning DOS

In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, speelde DOS een prima wedstrijd. De ploeg raakt steeds beter in vorm in de beslissende fase van de competitie.

Tegenstander KIOS startte heel scherp. Het eerste schot trof direct doel. DOS speelde in de beginfase zeker niet slecht, alleen had de thuisploeg wat pech in de afronding. Na een 1-4 achterstand bleef DOS rustig en verlegde wat accenten in het spel. Met vier doelpunten op rij pakte DOS een voorsprong. KIOS kreeg steeds meer moeite om onder de Westbroekse druk uit te komen en wist tot aan de rust nog maar tweemaal te scoren, tegen vier doelpunten voor DOS.

Na de 8-6 ruststand kwam DOS de tweede helft echt goed op dreef. Het tempo bleef hoog en op die manier werden volop kansen gecreëerd. Ook de afronding was in deze fase goed, en oranjehemden gaven de tegenstanders uit Ruinerwold het nakijken. Via 16-10 liep DOS gemakkelijk uit naar een ruime 22-14 eindstand. De thuisploeg zette in deze wedstrijd het krachtsverschil in de wedstrijd om in een overtuigende score. Door de winst blijft DOS op een mooie tweede plek op de ranglijst. Aanstaande zaterdag speelt DOS uit tegen de nummer drie Unitas. De wedstrijd in Harderwijk begint om 15.30 uur.