Logo vierklank.nl
De eerste officiële keukentafel was een groot succes.
De eerste officiële keukentafel was een groot succes.
Algemeen

Gezelligheid bij 'Aan de Keukentafel'

Na maanden van voorbereiding, plannen maken, verbouwingsacties en één keer proefdraaien, was het dan eindelijk zover. Donderdag 14 februari zetten zo'n vijftig gasten zich aan de dis en was de officiële opening van het unieke pop-up restaurant 'Aan de Keukentafel' in De Vierstee in Maartensdijk een feit.

door Walter Eijndhoven

En gezellig was het aan de keukentafel. Vanaf 18.00 uur was iedereen welkom en binnen een half uur zaten alle gasten, jong en oud, rond de tafel. Dat betekent niet alleen samen eten, maar ook voor elkaar opscheppen en tijdens het eten de dag of week met elkaar doornemen.

'Aan de Keukentafel' is een sociale gebeurtenis, waar dorpsgenoten elkaar ontmoeten en gezellig met elkaar kletsen over van alles en nog wat. De vrijwilligers van 'Aan de Keukentafel' hebben alvast de volgende data gereserveerd voor deelnemers aan de keukentafel: donderdag 21 maart, donderdag 11 april, donderdag 9 mei, donderdag 13 juni, donderdag 11 juli, donderdag 12 september, donderdag 10 oktober, donderdag 14 november en donderdag 12 december. Reserveren kan tot een week van tevoren, via de website of per mail naar info@vierstee.nl.

Meer berichten