Logo vierklank.nl
Na afloop van de jeugdwedstrijden werd direct de prijsuitreiking gehouden. Gespannen wachten kinderen op de uitslag
Na afloop van de jeugdwedstrijden werd direct de prijsuitreiking gehouden. Gespannen wachten kinderen op de uitslag
Sport

Clubkampioenschappen IJBM

door Kees Diepeveen

Op zondag 20 januari zijn de clubkampioenschappen 2019 van IJBM verreden op de Vechtsebanen in Utrecht. Aan deze kampioenschappen namen jeugdschaatsers, toerrijders en wedstrijdrijders van IJsclub Biltse Meertje deel.

In een twee uur durend programma kwamen alle disciplines aan bod. De jeugd tot en met 12 jaar, de junioren tot met 18 jaar en de senioren, masters en toerrijders reden op het scherpst van de snede hun rondjes. Er zijn diverse persoonlijke records verbeterd. Daar het vooral om de tijd ging was er geen onderscheid in races tussen jongens en meisjes en mannen en vrouwen.

Kalender
IJBM is erg actief in de winterperiode en heeft verschillende schaatsevenementen op de kalender staan, die allemaal op de Vechtsebanen in Utrecht worden gehouden. Op 2 februari de Jeugd-elf-steden-tocht en op 3 februari is er een wedstrijdweekend evenals op 3 maart. Op 17 maart zijn de Mijncluppie wedstrijden. Voor nadere informatie of deelname zie www.ijbm.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=vierklank.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>