Dat wil ik 'effe' kwijt…

Algemeen Dat wil ik effe kwijt.....

Toen de nieuw gekozen gemeenteraad haar intrede deed was één van de verkiezingspunten van GroenLinks, dat de gemeente De Bilt een groene Gemeente zou worden.

Bij de presentatie van het collegeprogramma werd genoemd, dat in de gemeente meer bomen en grasvelden zouden worden aangelegd. Dat waren en zijn goede voornemens.

Maar volgens mij werd een belangrijk item, dat eerder op de agenda stond en ook door een schrijven in oktober 2017 bekend werd gemaakt aan de inwoners van De Bilt, overgeslagen. Het betreft het in uitvoering brengen van het Verkeerscirculatieplan, waarin vermeld stond dat het sluipverkeer zou worden tegengaan door het instellen van eenrichtingsverkeer op enkele invalswegen. Tot op heden is daar geen enkele reactie van de gemeente De Bilt op waargenomen. Ik vind dat erg teleurstellend.

Gemeenteraad; laat nu eens een uitvoeringsplan zien waaruit blijkt dat er actie wordt ondernomen tot uitvoering van het Verkeerscirculatieplan De Bilt. Anders wordt de gemeente De Bilt nooit een Groene Gemeente.

Bob van der Wilt, De Bilt

!