Logo vierklank.nl
Sabine, Bea, Wilma Pia, Ed en Wendy maken weer een feest van de mini kerstmarkt.
Sabine, Bea, Wilma Pia, Ed en Wendy maken weer een feest van de mini kerstmarkt.
Kerst

Mini Kerstmarkt in De Bilt

Dinsdag 11 december organiseert Mens De Bilt voor de vierde keer haar jaarlijkse mini kerstmarkt in de hal en zaal van Servicecentrum De Bilt. Anders dan vorige jaren vindt de markt nu 's middags plaats van 16.00 uur tot 19.30 uur. De opbrengst van de kerstmarkt gaat naar diverse goede doelen.

door Walter Eijndhoven

'Zaterdag 11 december is iedereen weer van harte welkom op onze mini kerstmarkt', vertelt Wilma van Poelgeest, sociaal werker bij Mens De Bilt. 'In de hal staan zeven kraamhouders met diverse cadeau-artikelen en bezoekers kunnen een kijkje nemen in ons kerstcafé, met live muziek van Pia en Sabine en natuurlijk is er warme chocolademelk en glühwein te verkrijgen'.

Werkplaats
Voor degenen die stevige trek hebben, is er nog een stamppottenbuffet in restaurant Bij de Tijd (wel graag aanmelden voor vrijdag 7 december). Behalve vrijwilligers - aangestuurd door Wendy, vanuit Mens De Bilt, Weltevreden en restaurant Bij de Tijd - helpen leerlingen van De Werkplaats uit Bilthoven met de organisatie van de kerstmarkt, vanuit hun maatschappelijke stage. Van Poelgeest: 'Onze kerstmarkt is klein, knus en gezellig, dus wij hopen dat bezoekers ook een vriend(in), een familielid of iemand uit de buurt meenemen. Immers: hoe meer zielen, hoe meer vreugd'.

Goede doel
Op de kerstmarkt staan zeven kraampjes van Hannie Klarenbeek en Hetty, Mirjam Valkenburg, een breigroep, Accoladezorg d'Amandelboom, Landwinkel de Hooierij, de Wereldwinkel en Reinaerde. De opbrengst van hun artikelen gaat naar Stichting Poezensnuitjes, Biltse ouderen, Nationaal Ouderenfonds, Accolade Zorg d'Amandelboom, Landwinkel de Hooierij, de Wereldwinkel en Reinaerde. De mini kerstmarkt wordt gehouden op 11 december, van 16.00 uur tot 19.30 uur, in het Servicecentrum De Bilt, Prof. dr. Debeijeweg 1, Bilt. Aanmelden voor het Stamppottenbuffet uiterlijk vrijdag 7 december via tel.nr. 06 23216723 of via info@restaurantbijdetijd.nl

Meer berichten